kz5s3g5swj_____obrazek

Webinář prevence: Komunikace s dospívajícími v době pandemie

23.03.2021  | 

Vzdělávací institut Středočeského kraje připravuje na jaro 2021 cyklus webinářů prevence, které se budou tematicky dotýkat dopadů distanční výuky na psychiku žáků a na rozvoj rizikového chování s tím spojeného. V neposlední řadě také na to, jak postupovat při návratu žáků do škol. První z řady webinářů - Dopady distanční výuky z pohledu adiktologie proběhl 10. 3. 2021 a můžete jej zhlédnout na našich webových stránkách (https://visk.cz/35-webinare).

 

Další webinář se bude věnovat tématu dopadů distančního vzdělávání na komunikaci s dospívajícími.

Téma: Komunikace s dospívajícími v době pandemie

Během webináře se dozvíte, s jakými tématy se nejčastěji potýkají dospívající během současné epidemie. Dotkneme se také toho, na co si při komunikaci on-line s dospívajícími dávat pozor, co naopak funguje a jak jim můžeme pomoci při návratu do školy. Můžete se těšit na konkrétní kazuistiky a příklady dobré praxe posbírané nejen v době pandemie. 

Lektor: Jan Vališ, DiS., vedoucí Nízkoprahovém klubu Vrtule Praha 8, od r. 2012 působí na poradenském chatu v projektu Streetwork Online, České asociace streetwork. Věnuje se lektorské činnosti zejména v tématech krizové intervence dětí a mládeže, online práce, extremismu a diváckého násilí. 

Termín: středa 24. 3. 2021 15.00 – 17.00

Odkaz na připojení k webináři: Kliknutím sem se připojíte ke schůzce.

 Těšíme se na Vás! 

Rychlé odkazy