0l7u9sng68_____IMG_0192-2

Čtenářský workshop - webinář

15.04.2020  |  Mgr. Martin Borský

Čtenářský workshop - webinář

Ve čtvrtek 16. 4. 2020 se koná webinář VISK, který se koná v rámci projektu IKAP Středočeského kraje. Webinář je ZDARMA. Níže také naleznete video, které předchází webináři.

 

 

Téma webináře: Čtenářský workshop - webinář

Termín a čas konání: 16. 4. 2020 od 10:00

Lektoři: Mgr. Klára Smolíková

Odkaz na webinář: Připojit se ke schůzce přes Microsoft Teams

Obsah webináře: 

Klára Smolíková knihy pro děti nejen píše, ale také k nim vymýšlí workshopy, sestavuje pracovní listy a hledá cesty, jak ke čtenářství motivovat předčtenáře, začínající čtenáře, čtenáře váhavé i vyložené knihofoby. Ráda se podělí o své zkušenosti ze stovek realizovaných tvůrčích dílen po celé republice.

Webinář se zaměří na otázky kolem podpory čtení a rozvoje čtenářské gramotnosti. Účastníci se naučí motivovat žáky nejen ke čtení, ale též k vlastnímu psaní a tvorbě. Vzbudit v dětech zájem o četbu a přiblížit svět knih mohou nejen příběhy v knihách ukryté, ale též příběhy knih samotných. Představeny budou strategie, jak děti školního věku seznámit s knihami, naučit je aktivně knihy vyhledávat, prozkoumávat, hovořit o nich, hrát si s nimi a číst je. Účastníci si odnesou praktické tipy, jak se v záplavě knižních titulů orientovat.

Video související s webinářem:

Tým VISK

Rychlé odkazy