a90dp8mezd_____social-media-1989152_1920

Klíče k mediím

24.11.2022  |  Mgr. Martin Borský

NOVINÁŘSKÁ SOUTĚŽ PRO STUDENTY: KDO JE TVŮJ PREZIDENT?

Kdo je tvůj prezident? Novinářská soutěž pro studenty odstartovala

 

Má český prezident jezdit do práce na kole, jako jeho rakouský kolega, nebo bydlet doma jako slovenská hlava státu? Nebo v Česku patří na Hrad, protože tradice je třeba šlechtit?

Má český prezident používat ke komunikaci TikTok, nebo svého mluvčího? Je důležité, aby aktivně ovlivňoval dění v české politice a reagoval na současná témata? A hlavně, potřebuje Česko vůbec prezidenta? 

 

Zúčastni se novinářské soutěže, kterou pořádá projekt klicekmediim.cz ve spolupráci s Vyšší odbornou školou publicistiky a názorovým on-line deníkem info.cz. Napiš svůj příspěvek, ve kterém zareaguješ na hlavní otázku: Kdo je tvůj prezident? 

Můžeš se vydat směrem, který naznačují otázky v podtitulu soutěže, nebo si vybrat svůj vlastní. Je to jen na tobě. Zajímá nás, jak vidíš roli prezidenta v Česku, kdo by jím měl být a proč. A nemusíš se omezovat na současné kandidáty. Každý se ptá dospělých, nás zajímá hlas mladých. 

 

Příspěvky zveřejníme na stránkách klicekmediim.cz i na webu mediálního partnera info.cz. Nejlepší z nich ocení odborná porota cenami v podobě smartphonů a tabletů. Ty do soutěže věnovala společnost T-Mobile, která je partnerem projektu. Vyhrát můžete i rok školného na Vyšší odborné škole publicistiky či stáže ve vybraných redakcích včetně redakce info.cz

 

Uzávěrka soutěže je 28. ledna 2023, v den, kdy se dozvíme jméno nového českého prezidenta. Čím dříve však příspěvek pošleš, tím větší prostor dostane na webech partnerů. 

 

Veškeré informace naleznate na plakátu:

Plakát ve formátu PDF

Plakát ve formátu PNG

 

Pro více informací kontaktuj: info@klicekmediim.cz 

Rychlé odkazy