ahqh6kdooo_____Leták_ostatní studenti

VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty 15-26 let

11.10.2023  |  Mgr. Hana Janoušková

Jak propojit žáky s potenciálními zaměstnavateli?

 

Náš partner, organizace Nadání a dovednosti, opět pořádá akci “Veletrh pracovních příležitostí” určenou studentům z celé ČR ve věku 15–26 let, včetně znevýhodněných dětí (dětské domovy, pěstounská péče, aj.). 

 

KDE? Hotel Clarion Congress, Freyova 33, Praha 9

KDY? sobota 21. října 2023  od 10 do 17 hodin 

 

VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ je primárně zaměřen na propojení mladých lidí s potencionálními zaměstnavateli, kteří jsou připraveni podat jim pomocnou ruku, ať už s nabídkou stáží, brigád či trvalého pracovního poměru. Je určen studentům ve věku 15–26 let, kteří se rozhodují nad volbou správného oboru studia či hledají cestu k úspěšnému pracovnímu uplatnění na trhu práce a účast je ZDARMA


Nad akcí převzalo záštitu Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Ministerstvo práce a sociálních věcí, pražský radní pro oblast školství Antonín Klecanda a starosta městské části Praha 9 Mgr. Tomáš Portlík.

 

REGISTRACE studentů ZDE.

 

Více informací k programu ZDE.

 

Na studenty mimo jiné čekají workshopy na téma "Jak napsat životopis nebo "Jak na úspěšný pohovor" a zároveň mohou využít možnosti individuálních konzultací s kariérními poradci a personalisty. více informací a rezervace termínu ZDE. Vše ZDARMA.

 

V případě zájmu se stačí buď registrovat na výše uvedených odkazech a nebo kontaktovat organizaci na email: info@nadaniadovednosti.cz

 

 

Rychlé odkazy