xpkcn5qqgy_____doplňující didaktické studium anglického jazyka

Doplňující didaktické studium anglického jazyka

19.06.2024  |  Mgr. Hana Janoušková

Chcete získat kvalifikaci učitele angličtiny? 

 

V září zahajujeme studium pro učitele, kteří si chtějí rozšířit svou kvalifikaci o výuku anglického jazyka.

 

Naše doplňující studium je zaměřeno velmi prakticky na konkrétní činnost s žáky a na zlepšování jejich jazykových dovedností, tj. čtení, poslechu a samostatného písemného a ústního projevu. Lektorky zohledňují rozlišení pro jednotlivé věkové skupiny žáků 1. a 2. stupně základní školy, střední školy a jazykových škol s právem státní jazykové zkoušky. Účastníci programu se seznámí i se základy managementu výuky příslušného cizího jazyka ve třídě a s nejnovějšími trendy ve výuce cizích jazyků.

 

Semináře jsou interaktivní a prakticky zaměřené - získané vědomosti účastníci aplikují ve vlastní výuce a reflektují jejich využití v průběhu dalších dnů studia.

 

Co ocenili účastníci v posledním ročníku?

"Praktičnost. Studium je velmi zdárně koncipováno tak, aby účastník neměl pocit prosezených hodin, které musí splnit kvůli "papíru", nýbrž skutečně se těší na každou lekci, co se dozví nového, užitečného a co bude moci hned využít ve výuce."

 

"Líbila se mi jasná a příjemná organizace kurzu. Komunikace nikde nevázla a všechny změny byly předem oznámeny. Velmi oceňuji profesionalitu a zkušenosti našich lektorek. Jejich zkušenost byla znát od první chvíle a přinášela mi jistotu, že jsem v dobrých rukou." 

 

Budeme se těšit i na Vás: https://visk.cz/akce/3P7:19-09-G71 

 

Rychlé odkazy