3op3qpprxd_____doplňující didaktické studium anglického jazyka-3

Semináře k primární prevenci na školách

03.09.2024  |  Mgr. Hana Janoušková

Krajský úřad Středočeského kraje ve spolupráci s VISK nabízí pásmo seminářů pedagogům zdarma

 

Také v letošním roce se Krajský úřad ve spolupráci s VISK rozhodl nabídnout pedagogům ze škol Středočeského kraje řadu seminářů, které mají podpořit školy v prevenci rizkového chování dětí. 

 

Semináře jsou krom řešení konkrétních případů rizikového chování přímo na školách zaměřeny také na spolupráci škol s jinými institucemi (Policie ČR, neziskové organizace, sociální služby) a zaměřují se na podporu wellbeingu a pozitivního chování dětí. 

 

Semináře jsou určeny metodikům prevence, školním psychologům, výchovným poradcům, vedení škol, třídním učitelům i všem ostatním pedagogům, kteří se s rizikovým chováním dětí při své práci každodenně setkávají. 

 

Nabídku seminářů na 1. pololetí školní roku 2024/2025 naleznete zde. Případně hledejte v elektronickém katalogu obor č. 14.

 

Budeme se s Vámi těšit na setkání ve VISKu i on-line!

 

Realizace vzdělávací aktivity probíhá za podpory Středočeského kraje a je hrazena z dotace poskytnuté MŠMT v rámci Výzvy pro podávání žádostí na aktivity v oblasti primární prevence rizikového chování a podpory duševního zdraví ve školách a školských zařízeních pro rok 2024.

 

Rychlé odkazy