lsbnxfw5qb_____career-1020061_1920

IKAP - Podpora školních kariérových poradců

05.03.2020  |  Mgr. Martin Borský

Podpora školních kariérových poradců

 

V rámci projektu IKAP proběhne 9. 6. 2020 od 8.30 do 16 hod. v kongresovém centru OLŠANKA v Praze Pracovní setkání poskytovatelů kariérového poradenství ve Středočeském kraji.

Školní kariérové poradenství se v současné době výrazně rozvíjí a na ředitele i výchovné a kariérní poradce základních a středních škol jsou v této oblasti kladeny stále větší nároky. Program Pracovního setkání je připraven tak, aby jim při praktické realizaci kariérového poradenství ve školách pomohl.

Účastníci budou mít možnost získat užitečné aktuální informace pro svou práci a seznámí se s řadou příkladů dobré praxe ze škol i s tím, jak mohou efektivně spolupracovat s řadou neziskových organizací a firem, které se kariérovému poradenství věnují a školám mohou s kariérovým poradenstvím pomoci.

Pozornost proto bude věnována i současné proměně metod a forem práce s žáky a studenty při vlastní realizaci kariérového poradenství ve školách – individuálnímu a skupinovému kariérovému poradenství, mapování kompetencí žáků, koučinku v kariérovém poradenství, rozvoji kreativity a podnikavosti.

 

Cena: ZDARMA - realizováno v rámci projektu IKAP.

Pozvánka a program setkání.

Dotazy a další informace - Mgr. Kateřina Lesová, 725 416 194.

Zájemci o účast se mohou přihlásit mailem na lesova@visk.cz.

Rychlé odkazy