Umění vědomé komunikace

Umění vědomé komunikace

Seminář je vhodný pro každého, kdo chce pochopit principy a pravidla komunikace, a to především v oblastech, kde se nám nedaří. To znamená, když jsme…

Seminář je vhodný pro každého, kdo chce pochopit principy a pravidla komunikace, a to především v oblastech, kde se nám nedaří. To znamená, když jsme v konfliktu nebo v silných emocích, které nám brání komunikovat srozumitelně a konstruktivně.
Proto si na semináři zvědomíme, že existuje komunikace vnitřní a vnější. Vyzkoušíme si, jakým způsobem můžeme komunikovat se svými pocity, jak důležitou roli v našem životě hraje třeba hněv a jak ho můžeme využít proto, abychom si uvědomili, co ve skutečnosti chceme. Jednoduchým cvičením si ukážeme, jak můžeme komunikovat se svým tělem. Ukážeme si, jak vypadá správné NAČASOVÁNÍ a FORMA a vyzkoušíme si i jeden z nejdůležitějších nástrojů komunikace TRANSPARENTNOST a NASTAVOVÁNÍ HRANIC. Pomocí jednoduchých situací a cvičení ve dvojicích si vyzkoušíme rozdíl mezi tím, jak se cítíme v komunikaci bez informací a jak může vypadat vědomá komunikace.

Informace ke kurzu

Cílová skupina:

pedagogům MŠ, ZŠ, SŠ, VOŠ

Délka

6 hod.

Poznámka:

Realizace vzdělávací aktivity probíhá za podpory Středočeského kraje a je hrazena z dotace poskytnuté Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy v rámci Výzvy pro podávání žádostí na aktivity v oblasti primární prevence rizikového chování a podpory duševního zdraví ve školách a školských zařízeních pro rok 2024.

Kód14-34-G71
LektorSimona Babčáková
Cena0 Kč
Termín konání 09.05.2024 10:00 - 15:00
Místo konání Praha, Sportovní 846/22

Rychlé odkazy