Kurz anglického jazyka pro pedagogické pracovníky A2/B1 – B1

Kurz anglického jazyka pro pedagogické pracovníky A2/B1 – B1

Lekce probíhají prezenčně 1xtýdně 90 minut vždy ve ČTVRTKY v období od října 2022 do max. června 2023.

Jazykový kurz pro pedagogické…

Nelze se již přihlásit

Lekce probíhají prezenčně 1xtýdně 90 minut vždy ve ČTVRTKY v období od října 2022 do max. června 2023.

Jazykový kurz pro pedagogické pracovníky úroveň A2/B1 – B1 (definovaná SERR), jehož celková hodinová dotace činí 60 vyučovacích hodin.

Vzdělávací cíl kurzu:
Poslech: rozumět v běžném rozhovoru, v delším rozhovoru, pokud se mluví zřetelně. Rozumět krátkému vyprávění, rozumět hlavním bodům zpráv, hlavním myšlenkám v TV pořadech, rozumět jednoduchým technickým informacím.
Čtení: rozumět nejdůležitějším bodům v krátkých novinových článcích, umět z kontextu odhadovat význam některých známých slov v rámci známého tématu, umět zjistit z krátkých textů potřebné informace, rozumět jednoduchým úředním dopisům a osobním dopisům, v příběhu pochopit děj.
Ústní projev: zúčastnit se rozhovoru nebo diskuse s chybami, dorozumět se v rámci cestování, umět vyjádřit pocity, zeptat se ne názor, umět vyprávět příběh, umět vysvětlit své plány, převyprávět film a shrnout obsah textu s použitím původní slovní zásoby. Umět používat slov s podobným významem. V běžných situacích se vyjadřovat plynule.
Písemný projev: umět napsat jednoduché texty na známá témata, dopisy, v dopisu umět vyjádřit pocity, umět napsat e-mail a strukturovaný životopis.

Vstupní jazykové znalosti: časy v prostém a průběhovém tvaru, rozkazovací způsob, otázky a zápory, trpný rod, vybraná frázová slovesa, práce s modálními slovesy a jejich opisy, podmiňovací způsob, pravidelná a nepravidelná slovesa, podmínkové věty, práce s výrazy v kombinaci s procvičováním další gramatiky
Doporučená učebnice: Angličtina s Bontonem (M. Kelly, nakl. Angličtina Express). Vybrané texty k poslechům jsou účastníkům poskytovány.

Cena podle počtu účastníků:
7 130 Kč při 7 účastnících, 6 230 Kč při 8 – 10 účastnících, 4 530 Kč při 11 a více účastnících.

Informace ke kurzu

Cílová skupina:

pedagogickým pracovníkům MŠ, ZŠ, SŠ, VOŠ, pedagogům volného času, vychovatelům školských zařízení

Délka

60 hod.

Poznámka:

Kód05-30-A31
AkreditaceMSMT-813/2020-2-186
LektorPetra Nykodýmová
Cena7 130 Kč
Termín zahájení 06.10.2022 16:05 - 17:35
Termín ukončení 06/2023
Místo konání Praha, Zborovská 45

Rychlé odkazy